Warning: include(/home/wildemans/domains/wildemansadviseert.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/wildemans/domains/wildemansadviseert.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/wildemans/domains/wildemansadviseert.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/wildemans/domains/wildemansadviseert.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Visie en Missie

Organisaties hebben vaak de neiging meer te investeren in het onderhoud van machines en apparatuur dan in het onderhoud van de medewerkers. Terwijl zij toch een belangrijk onderdeel van het bedrijfskapitaal uitmaken.
Tijdig signaleren van knelpunten inzake verzuim en verzuimmanagement levert niet alleen geld op, maar is ook van belang voor het gezond houden van uw medewerkers en dus ook van uw organisatie.

Berti Wildemans streeft ernaar om haar opdrachtgevers het juiste gereedschap in handen te geven, zodat zij hun vraagstukken grotendeels zelf kunnen oplossen.
Duidelijke afspraken zoals een goede beoordelingsstructuur en verzuimprotocollen kunnen problemen wellicht niet altijd voorkomen, maar vaak wel vereenvoudigen. Bij meer complexe materie zoals interne - of externe (her)plaatsing zoekt Berti naar praktische en duurzame oplossingen. Altijd onafhankelijk en in samenspraak met u als opdrachtgever. 

Onze aanpak

De aanpak van Wildemans Adviseert kenmerkt zich door een professioneel, helder én onafhankelijk advies, waarbij maatwerk en persoonlijke aandacht voorop staan. Binnen het spanningsveld van Mens, Arbeid en Organisatie is Berti Wildemans mens- én resultaatgericht. Haar missie: een gezond en toekomstigbestendig bedrijf creëren met vitale, gemotiveerde en productieve werknemers!

Berti Wildemans
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking