Warning: include(/home/wildemans/domains/wildemansadviseert.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/wildemans/domains/wildemansadviseert.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/wildemans/domains/wildemansadviseert.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/wildemans/domains/wildemansadviseert.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Duurzaam werkgeverschap

Een bedrijf is net zo gezond als zijn werknemers. Een duurzame werkgever helpt medewerkers zichzelf te helpen een aantrekkelijk kracht te zijn én te blijven. Ieder personeelslid heeft immers – op eigen niveau – een eigen verantwoordelijkheid voor het succes van de onderneming. Duurzaam werkgeverschap is dan ook méér dan enkel een juridische term. Het biedt zowel werkgever als werknemer voordelen. Zo bespaart u kosten door werknemers tijdig bij te sturen, ontwikkelt u constructieve arbeidsrelaties en kunnen de kwaliteiten van uw personeel optimaal worden benut. Daarmee vergroot u uw aantrekkelijkheid als werkgever: u kunt werknemers langere tijd aan u binden en weet een nieuwe generatie aan te trekken.

Wildemans Adviseert begeleidt uw organisatie naar duurzaam werkgeverschap. In nauwe samenspraak met de leidinggevenden of het management komt Berti Wildemans stap voor stap tot nieuwe onderlinge werkafspraken. U weet hierin prioriteiten te stellen en dit in te passen in een duurzaam inzetbaarheidsbeleid.

Onze aanpak

De aanpak van Wildemans Adviseert kenmerkt zich door een professioneel, helder én onafhankelijk advies, waarbij maatwerk en persoonlijke aandacht voorop staan. Binnen het spanningsveld van Mens, Arbeid en Organisatie is Berti Wildemans mens- én resultaatgericht. Haar missie: een gezond en toekomstigbestendig bedrijf creëren met vitale, gemotiveerde en productieve werknemers!

Berti Wildemans
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking