Warning: include(/home/wildemans/domains/wildemansadviseert.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/wildemans/domains/wildemansadviseert.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/wildemans/domains/wildemansadviseert.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/wildemans/domains/wildemansadviseert.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Verzuim

Gemiddeld zit 1 op de 25 medewerkers ziek thuis. Als ondernemer krijgt u dan waarschijnlijk ook regelmatig te maken met verzuimende medewerkers.Wildemans Adviseert helpt de verzuimduur en -kosten voor uw organisatie tot een minimum te beperken. Uw medewerkers zijn dankzij het deskundige advies en de aanpak van Berti Wildemans op verantwoorde wijze weer snel èn duurzaam inzetbaar.

Een groot deel van het verzuim ontstaat bijvoorbeeld door een verstoorde arbeidsrelatie of een vervelende sfeer op de werkvloer. Maar hoe gaat u daar als werkgever mee om? En wat als een werknemer blind dreigt te worden of vanwege zwangerschap gerelateerde klachten niet meer kan werken? Wildemans Adviseert gaat samen met u op zoek naar de beste regeling en/of oplossing voor beide partijen. Door een goed dossieropbouw en het tijdig inschakelen van de juiste partijen als een psycholoog of bedrijfsarts kunnen problemen en eventuele boetes/loonsancties worden voorkomen.
Wildemans Adviseert zorgt ervoor dat u als werkgever aan al uw wettelijke (inspannings) verplichtingen als werkgever voldoet. Zo bespaart u kosten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Onze aanpak

De aanpak van Wildemans Adviseert kenmerkt zich door een professioneel, helder én onafhankelijk advies, waarbij maatwerk en persoonlijke aandacht voorop staan. Binnen het spanningsveld van Mens, Arbeid en Organisatie is Berti Wildemans mens- én resultaatgericht. Haar missie: een gezond en toekomstigbestendig bedrijf creëren met vitale, gemotiveerde en productieve werknemers!

Berti Wildemans
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking