Warning: include(/home/wildemans/domains/wildemansadviseert.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/wildemans/domains/wildemansadviseert.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Warning: include(): Failed opening '/home/wildemans/domains/wildemansadviseert.nl/private_html/2.0.0/desktop/components/cookies.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/lib/php') in /home/wildemans/domains/wildemansadviseert.nl/public_html/2.0.0/desktop/load.php on line 13

Arbeidsongeschiktheid

Berti Wildemans is arbeidsdeskundige die geregistreerd is bij de Stichting Register Arbeidsdeskundigen (SRA), en gecertificeerd bij Hobéon SKO.
Dit betekent dat zij een officieel onderzoek mag verrichten en een rapport opstellen, waarin de mogelijkheden van de zieke werknemer gekoppeld worden aan de functie-eisen en specifieke werkomstandigheden. Wat kan de werknemer (nog) wel of niet? Op basis van de dit onderzoek geeft Wildemans Adviseert een onafhankelijk advies aan de werkgever over de verdere aanpak.

Het UWV is bewaker van het hele re-integratieproces. Steeds vaker worden werkgevers op de vingers getikt, omdat zij onvoldoende inspanningen hebben verricht om de werknemer weer aan het werk te krijgen. Dit heeft als gevolg dat het UWV de werkgever een loonsanctie op kan leggen. Dit kunt u voorkomen door tijdig advies in te winnen of begeleiding te zoeken van een arbeidsdeskundige. Wildemans Adviseert zorgt ervoor dat u aan al uw wettelijke (inspannings)verplichtingen als werkgever voldoet. Zo bespaart u kosten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Onze aanpak

De aanpak van Wildemans Adviseert kenmerkt zich door een professioneel, helder én onafhankelijk advies, waarbij maatwerk en persoonlijke aandacht voorop staan. Binnen het spanningsveld van Mens, Arbeid en Organisatie is Berti Wildemans mens- én resultaatgericht. Haar missie: een gezond en toekomstigbestendig bedrijf creëren met vitale, gemotiveerde en productieve werknemers!

Berti Wildemans
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking